Kropsterapi – Behandlingstilgang

 

Din krop fortæller selv

De kropssignaler, du mærker hver dag, er en slags temperaturmåling på, hvordan det står til i din krop – såvel fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Gennem disse signaler, har du mulighed for at genoprette balancen i kroppen og i livet, når du er overbelastet og måske endda kommet ud af kurs.

Signalerne kan f.eks. være indre uro, ømhed og spændinger, smerte, hovedpine, træthed, dårlig fordøjelse, søvnforstyrrelser eller andre ubalancer. Årsagerne kan fx stress, udfordrende relationer, følelsesmæssige blokeringer og negative overbevisninger.

Det er op til dig at lytte og reagere

For at kunne reagere på til disse signaler, skal du både kunne mærke din krop, og ikke mindst respektere det, du mærker. Begge dele, og især sidstnævnte, kan være en stor udfordring i en travl hverdag, hvor vi bombarderes med indtryk og stiller meget høje krav til os selv både professionelt og privat.

Vil du lære at mærke din krop og dine behov? Sige JA til det, du har brug for og det der nærer dig? Og samtidig sige NEJ til det, der dræner dig, forårsager spændinger, smerter eller skaber ubalancer i din krop og i dit liv?

Så læs mere om hvad du kan få ud af et kropsterapeutisk forløb eller behandling hos mig her.

Hvordan foregår en behandling?

Som helhedsorienteret behandler tager jeg udgangspunkt i dine symptomer og kropssignaler. Behandlingsteknikker fra mine uddannelser, samtale og samarbejde med dig er mine primære arbejdsredskaber.

Har du lyst til at lære, tage ansvar og blive eksperten i DIG, så kontakt mig for en uforpligtende snak book en behandling online

Jeg vil elske at møde dig og få lov til at støtte dig på DIN rejse.

Kærligst Tanja