Sessioner

VærDIG, intimitet, balance og læring

Disse 4 ord er nøgleord i mine sessioner, hvad enten du kommer alene eller med din partner. De fleste af os er fra vores opvækst og ud fra det samfund vi lever i betingede til at leve ydrestyret – I et evigt forsøg på og ræs om at præstere og lykkes. Vurderet ud fra karakterer, det rigtige job, penge, partner, børn, hus, familie mm.

I det ræs har mange af os mistet kontakten til vores indre og mistet evnen til at være nære og intime – i sær med vores følelser, krop, seksualitet og nydelse. Smerte, utilfredshed og til tider ensomhed, skyld og skam præger billedet. Med den manglende intimitet med os selv , har vi mistet kontakten til vores behov og vores sandhed.

Både i mine sessioner og i mit private liv ser jeg og har mærket resultatet heraf : sygdom, lidelse og opslidende og ulykkelige relationer.

Mit ønske er at støtte dig som klient i at vende den tendens. Skabe det trygge rum , hvor du bliver din egen ekspert, hvor du skridt for skridt, vejtrækning for vejrtrækning, fjerner de lag , de mønstre og belastninger, som har forhindret dig i at være, mærke, respektere og nære DIG. Så du igen kan mærke hvem du er, hvad dine behov (følelsesmæssigt, fysisk, mentalt og sjæleligt) er , hvor dine drømme og længsler vil tage hen. Der hvor dine kvaliteter kommer i spil, du ER og hvor du står i dine fulde kraft – og herfra skaber dit liv og dine relationer.

Udgangspunkt i krop, følelser, sind og sjæl

Som helhedsorienteret behandler tager jeg udgangspunkt i HELE dig – din krop, dine følelser, dit sind og din sjæl. Dine udfordringer, kvaliteter, smerter, drømme og længsler.

Vaner og mønstre kan være svære at få brudt med, særligt fordi de fleste af dem er dybt forankrede i os.

Derfor handler om at blive mere bevidst og lære dig selv at kende bedre end nogen anden, så du

  • Skaber forståelse for dig selv, din krops signaler og reaktioner, dine følelser, dine tanker og din adfærd. Så du kan begynde at LEVE og NYDE livet i stedet for blot at overleve.
  • Bliver mere i stand til at leve i nuet – fra øjeblik til øjeblik – fri af fortiden og i tillid til fremtiden. Hvor du modigt benytter dig af friheden og privilegiet til at træffe de valg, som nærer og støtter dig i at leve det liv, der giver mening for dig.

Læs mere om min behandlingstilgang og 1:1 behandlingsforløb.

Har du lyst til at lære, tage ansvar og blive eksperten i DIG, så kontakt mig for en uforpligtende snak eller book en behandling online.

Jeg vil elske at møde dig og få lov til at støtte dig på DIN rejse..

Kærligst Tanja