Cafehygge: Intimitet – følelsesmæssigt og fysisk

Hyggeligt, uformelt og trygt

Mange af os længes efter mere intimitet, nærvær og nydelse i vores liv – fysisk som følelsesmæssigt.  Samtidig kan det være både svært og sårbart. Mange kæmper med og længes efter det i relationen til sig selv og/eller andre.

Kender du også det?

Så kom og tag evt. din ven, veninde, kæreste eller en anden du holder af med til denne intime og hyggelig aften. Mens vi nyder vores favorit kop, ser os selv og hinanden i øjnene, skaber vi sammen et trygt rum til at starte dialogen – kærligt, respektfuldt, værdigt og uden dom.

Fordomsfrit, respekt, dybde og latter

Sammen går vi på opdagelse i hvordan tabuer, klicheer, myter, overbevisninger, smerte og skam i forhold til vores følelser og seksualitet har betydning for vores evne til at være intime på alle planer – med os selv og andre. Vi undersøger hvordan vi sætter os selv fri og skaber mere intimitet og nydelse i livet.

Min intention er at I går herfra tættere og klogere på jer selv og hinanden samt at vi får en hyggelig og ikke mindst sjov aften.
ALLE er velkomne, mænd, kvinder, singler og par.

I hjertet af København i skønt hjerterum

Sted: den HYGGELIGSTE Riccos Kaffebar, Hausersplads 30, København
Pris: 100 kr./person , 150 kr. i alt ved tilmelding af 2 personer
Betales via mobilepay 51928071 eller kontant
Dato og tid : Nye datoer på vej

MAIL: tanja@liveinbalance.dk

Jeg GLÆDER mig til at møde jer.

Kærligst Tanja

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information på tanja@liveinbalance.dk eller +4551928071

Det siger deltagere fra Cafeaftenerne:

Mange tak for en super god aften. Den var en rørende og satte gang i mange gode refleksioner og følelser og ikke mindst mange gode snakke bagefter. Det har virkeligt betydet meget for mig. Kærlig hilsen Karsten 🙏

Tak for timerne i din og andres rejse i livet. Det var så givende at høre om jeres tanker og gav mig inspiration til min egen rejse og lyst til at fortælle om mine tanker. Ord som fyldte mest hos mig var Mod, Nærhed og Nydelse. Kærlig hilsen  Lotte , 54 år.

Tusinde tusinde tak for nogle super lærerige timer i går. Jeg er stadig “høj”. Da jeg kom hjem i går gik jeg helt af mig selv ind i mig selv… så skønt at være blevet mindet om, hvor essentielt det er, at kunne være i mig selv, acceptere og elske mig selv, førend jeg kan være lykkelig. Glæder mig at være mere nærværende og udforske mig selv og øve mig på at udtrykke mig bedre. Kærlige hilsener fra en af kvinderne der deltog