Intimitetskompasset – 7 ugers online forløb

7 ugers onlineforløb til mere intimitet følelsesmæssigt, kropsligt og seksuelt

Mange af os længes efter mere intimitet, nærvær og nydelse i vores liv. Samtidig kan det være en både svær og sårbar størrelse, som mange føler sig udfordrede i – i relationen til sig selv eller sin partner.

Sammen vil vi i løbet af de 7 uger skabe et trygt rum til at undersøge, hvordan tabuer, klicheer, myter, overbevisninger, smerte og skam i forhold til vores følelser , krop og seksualitet, påvirker vores evne til at være intime. Og selvfølgelig hvordan vi sætter os selv fri og skaber mere af det, vi længes efter.

Det får du:

 • 7 Online moduler med guidede meditationer, praktiske øvelser og refleksionsspørgsmål, der vil skabe mere kontakt til din indre visdom og styrke forholdet til dine følelser, krop og seksualitet (frigives torsdage kl 7)
 • 7 Online Livemøder (1,5-2 timers varighed) mandage kl 20.15 mellem modulerne, hvor man kan stille spørgsmål, modtage min support og dele med gruppen. Der sendes replay, hvis du ikke kan deltage.
 • 2 sessioner af 1 times varighed med mig ( Skype eller i min klinik på NOR )
 • 7 ugers support fra mig i den lukkede gruppe og e-mail, mens forløbet kører.
 •  En gruppe modige og ligeværdige sjæle at dele rejsen med

Er du klar til at investere i den vigtigste intime relation – DIG?

Dit udbytte afspejles naturligvis af den energi, du investerer på at lære dig dig selv at kende, tager ansvar for det liv du ønsker at leve, når det kommer til intimitet. Potentialet er, at du efter de 7 uger vil :

 •  være bedre til at mærke, udtrykke og respektere dine grænser og behov (følelsesmæssigt, kropsligt og seksuelt)
 • blive mere autentisk i dine relationer. Mindre kamp, mindreværd, skam og smerte.
 •  modnes i måden du relaterer på – i fht til dine følelser, krop og seksualitet. Alene og med partner. Dvs mindre sandkasse, offer og krænker mønstre.
 •  skabe et trygt anker inde i dig, som du altid vil kunne søge tilbage til uanset, hvordan dem du relaterer til opfører sig
 •  have mere bevidsthed om egne mønstre, kvaliteter og skygger, som der enten støtter eller forhindre dig i at skabe de    intime relationer du længes efter. En kæmpe forudsætningen for forandring.
 •  føle dig tryggere og mere levende. Alene og i relation med andre
 •  udvide din bevidsthed om den seksuelle energi og dens potentiale

Hvis du tager dig selv og din proces alvorligt, vil du med få og simple redskaber kunne begynde at skabe de intime relationer du længes efter – med mere nærhed, respekt, nydelse og leg. Med forløbet vil du ikke bare få redskaber til at ændre måden du relaterer i fht dig selv eller din partner. Det vil påvirke din måde at relatere generelt og din måde at være i verden på.

Mere fri, levende, nydelsesfuld, ansvarlig og respektfuld. Mere DIG!

Det er selvfølgelig en livslang proces, men du kan med Intimitetskompasset få et solidt fundament at begynde at navigere ud fra!

Alt det er dit for 4495 kr. inkl moms. Der er mulighed for ratebetaling mod et lille gebyr.

Nye opstartsdatoer for næste forløb er på vej. Skriv en mail til tanja@liveinbalance.dk , hvis du spørgsmål eller gerne vil skrives op til næste forløb.

Det siger deltagerne på Intimitetskompasset om forløbet:

”Dette forløb hos Tanja, er et helt særligt. Det får mulighed for at lære dig selv at kende på en dybere måde og mere ærlig måde , uden at dømme dig selv. 

Forløbet er en veltilrettelagt blanding af livemøder, hjemmearbejde og 1:1 sessioner, som guider dig til at møde dig selv mere kærligt og derigennem skabe øget intimitet med dig selv. En intimitet, der er guld værd, dels i forhold til dig selv og andre. 

 

Jeg oplever at det Tanja formidler er integreret i hende selv, gennem hendes egen proces. Det gør jeg føler mig tryg i at være mig selv. Samtidig har hun en evne til at gøre tingene simple og at sige de svære ting, “bare” ved at sige dem, på en medfølende, bestemt og kærlig måde. Jeg giver forløbet min varmeste anbefaling Mand 40 år 

 

 

”Jeg er gennem min deltagelse erkendt hvor meget visdom kroppen har. Det får mig helt ned på jorden og ind i mit center. Jeg har fået mod på at tillade mig selv at være mere fri – også i forhold til det seksuelle – både alene og når jeg er sammen med en mand.

Overvejede du forløbet : GØR DET!” Kvinde 38 år