Referencer

Det siger kunderne om kropsterapi


Tanja har kickstartet en proces, hvor jeg prioriterer mig selv

Jeg har i mit arbejde oplevet en stigende presset hverdag både ifbm. opgaver og i ansvarsområder, og i kombinationen med mindre børn derhjemme er dette en hård cocktail for min krop. Jeg oplevede dette ved at jeg over et par måneder pludselig havde konstant mavepine og spændinger i kroppen foruden hyppige hovedpiner. Det gik op for mig at det var min krop der sagde fra. Tanjas første behandlinger fjernede min konstante mavepine og løsnede desuden mange af mine spændinger, og da hun under behandlingen spørger ind til ens psykiske tilstand, og de spændinger hun arbejder på, opnår både hun og en selv en større forståelse af hvorfor disse er opstået.

I mit tilfælde, da spænder jeg ubevidst i nogle bestemte muskler og i nogle helt konkrete situationer, og denne indsigt har gjort, at jeg sideløbende med Tanjas behandlinger, selv kan minimere mine ”stress symptomer” ved helt enkelt at være opmærksom på hvornår og hvordan de opstår, og så benytter jeg de øvelser jeg har fået af Tanja til at minimere deres påvirkning. Tanjas behandlinger har desuden kickstartet en proces, hvor jeg nu dagligt forsøger at prioritere mit eget velbefindende langt højere på min evindelige og uendelige to-do liste.

Kvinde 33


Mødet med Tanja har været med til at forandre mig

En tilfældighed gjorde, at jeg kom til behandling hos Tanja, og det blev dermed også enden på en lang periode, hvor søvnløshed, ondt i maven, spændinger i kroppen, kvalme i travle situationer og generelle problemer med at “have tid til” at være sammen med andre mennesker, var blevet en del af mig.

Det er frygteligt, når låget først bliver åbnet, og den ene ting efter den anden kan kædes sammen – personlige ting og oplevelser, som ligger så langt inde i en selv…ja helt fra barndommen, uden at man selv i en travl hverdag med job og familie er i stand til at opdage, hvad der egentlig foregår. Pludselig finder man ud af, at man faktisk har slået alt på autopilot og evnen til at nyde, glædes og bare have det skægt er totalt forsvundet…

For mig har mødet med Tanja været med til at forandre den måde, jeg er i stand til at leve mit liv på. Det er hverken på bekostning af familie eller job – ændringen ligger i min selvopfattelse og evnen til i egen krop at mærke mine ønsker og behov. Så massagen jeg troede skulle give 45 min. åndehul, viste sig for mig, at blive et fantastisk åndehul i livet.

Kvinde 35 år


Starten på at bearbejde en sorg, jeg ikke vidste, jeg bar på

Inden behandling hos Tanja er jeg lidt i tvivl om, hvad den går ud på. Jeg sidder dagligt rigtig mange timer foran min PC – har problemer med nakke, skuldre, musearm og trækker mit vejr meget overfladisk… stress relateret …

Tanja begynder at trykke på min brystkasse og mave og guider min vejrtrækning og jeg mærker, at min mave prøver at holde Tanja tilbage.

Da det har stået på et stykke tid – spørger Tanja, hvad jeg føler og hvad jeg holder tilbage på… Så ser jeg lige pludselig min Mors ansigt, det syn der mødte mig år tilbage på Hvidovre Sygehus, hvor hun indlægges efter et hjertestop ovenpå et cancer forløb – hendes død kom alligevel som et chok…

Hos Tanja fik tårerne nu frit løb, og det jeg følte var en slags forløsning på nogle meget kontrollerede følelser jeg havde gemt dybt inde… Det var starten på en bearbejdning af en sorg, jeg faktisk ikke tænkte, at min krop bar rundt på. Tusinde tak for hjælpen og frigivelsen kære Tanja.

Tina, Konsulent


Brede kompetencer inden for krop, psyke, sundhed og anatomi

Jeg fik anbefalet Tanja, da jeg i en årrække haft virkelig mange problemer og smerter i min lænd og har gået hos forskellige kiropraktorer og fysioterapeuter. Tanjas venlige, rolige og empatiske tilgang gjorde at jeg fra start følte mig tryg. Tanja er ærlig og lytter til sine kunders behov og ønsker, og tilpasser behandlingen derefter.

Behandlingerne har hjulpet og lindret mine symptomer – selvom det ikke altid var helt smertefrit at ligge på briksen. Hendes brede kompetencer indenfor krop, psyke, sundhed og anatomi, har endvidere givet mig en forståelse for min krops signaler samt sammenhæng mellem krop og psyke – redskaber til at mærke og respektere mine behov og grænser, og dermed fremadrettet passe bedre på mig selv…

Marianne, Psykologistuderende


En helhedsorienteret tilgang og god formidling

Med en bred vifte af kompetencer og behandlingsmetoder er Tanja rigtig dygtig til at behandle kroppens fysiske symptomer. Samtidig er Tanja gennem en helhedsorienteret behandlingstilgang rigtig god til at bruge sine kompetencer og forskellige behandlingsmetoder til også at arbejde med – og ikke mindst formidle, hvordan fysiske kropssymptomer ofte hænger sammen med psykiske påvirkninger som f.eks. stress eller sorg.

Denne forståelse har været væsentlig for mig, og jeg har haft stor glæde af behandlinger hos Tanja.

Birgitte


Det siger kunderne om Onlineforløbet Intimitetskompasset


 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 


Det siger deltagerne i Intimitetsworkshoppen: