Workshop: Intimitet – følelsesmæssigt og fysisk

6 timers Workshop om Intimitet i København og Jylland

Mange af os længes efter mere intimitet, nærvær og nydelse i vores liv. Samtidig kan det være en både svær og sårbar størrelse, som mange føler sig udfordrede i – i relationen til sig selv eller sin partner.
Sammen vil vi på workshoppen skabe et trygt rum til at undersøge, hvordan tabuer, klicheer, myter, overbevisninger, smerte og skam i forhold til vores følelser , krop og seksualitet, påvirker vores evne til at være intime. Og selvfølgelig hvordan vi sætter os selv fri og skaber mere af det, vi længes efter.

Redskaber til at sætte dig selv fri uden at miste nærheden

Du vil på workshoppen blive klogere på, hvor dine begrænsninger og blokeringer er i forhold til intimitet samt modtage støtte fra mig, gruppen og de konkrete redskaber, vi arbejder med på workshoppen til at komme videre.
Alle øvelser foregår fuldt påklædt og er en invitation til at gå på opdagelse i dit indre.

Efter workshoppen vil du have mulighed for at skabe mere intimitet i dit liv, på de planer du længes efter, om det er følelsesmæssigt eller fysisk.

Kom uanset om du er mand, kvinde i forhold eller single.

Du skal afsætte ca 1,5 times forberedelse inden workshoppen.

Nok til et helt liv

“Tanja opbygger med sin dejlige personlighed, sit vise livssyn og sin store viden et rum fuld af varme, tryghed og tillid.
Indholdet på workshoppen (både det faglige og øvelserne) giver stof til eftertanke / refleksion, og der er arbejde til mange timer, dage, ja et helt liv bagefter.” Kiss , 50 år

“…jeg oplevede Tanja, som være meget dygtig til, på kort tid, at skabe nogle trygge og alt-er-okay rammer. Det  gjorde det muligt for mig at slappe af og koncentrere mig om at få en masse ud af workshoppen. Den berører intime og til tider svære emner, men Tanja er oprigtig, ærlig og deler ud af egne følelser, på en måde, der gør at der er plads til at dele egne tanker/refleksioner om disse emner. Kan stærkt anbefales” Mand 38 år

” Det jeg tager med fra workshoppen er en øget bevidsthed om intimitet , en læring om mig selv og at prioritere de ting som er vigtigt for mig. Tanja har en stor personlighed, er vildt ‘åben’ i dialogen, også med egne eksempler . Jeg anbefaler andre at deltage’ Mand 50 år

Næste workshop i Jylland

DATO: Nye datoer på vej…
TID: Kl. 9:00-15:00
PRIS: 725 kr. per person,  1000kr ved tilmelding af 2 personer
Prisen inkluderer kaffe, te og snacks. Du kan medbringe egen frokost.
TILMELDING: Tilmeldingslink kommer så snart, der er nye datoer

Herefter overfør pengene til 3361-0010124964 , så er din tilmelding registreret. Skriv dit navn og workshopdato

Når jeg har modtaget din tilmelding og betaling, sender jeg dig nogle spørgsmål, du skal besvare og medbringe workshoppen. Dette er din forberedelse og udgangspunkt for dagen.

Medbring : Papir, skriveredskaber og en yogamåtte

Næste workshop i København

Nye datoer og tilmeldingslink på vej

Når jeg har modtaget din tilmelding og betaling, sender jeg dig nogle spørgsmål, du skal besvare og medbringe workshoppen. Dette er din forberedelse og udgangspunkt for dagen.

Medbring : Papir, skriveredskaber og en yogamåtte

Har du spørgsmål er du mere en velkommen til at kontakte mig på tanja@liveinbalance.dk eller på tlf: 51928071