Mødregrupper

Mit ønske er at skabe støtte til den store gave og læreproces, moderskabet er. Støtte til at være nær og tro mod dig selv og dine behov som kvinde i processen, samtidig med du skaber nærhed med dit barn og bevarer nærheden med din mand følelsesmæssigt og fysisk.

Produktet er sammensat ud fra de sidste 10 års uddannelser og kurser inden for kropsterapi, terapi og selvudvikling…. Og ikke mindst afprøvning af disse redskaber i praksis på min egen rejse som kvinde, mor samt et dybt ønske om at skabe et parforhold og familie, der er baseret på kærlighed, respekt, ligeværdighed, frihed, spas og læring. En læreproces, som jeg selv er midt i og fortsat vil være i gennem livets mange faser og facetter.

Et rum med tillid og plads til følelser

Redskaberne er først og fremmest at sammen at skabe et rum, hvor der er tillid til at bringe udfordringer og følelser op, som de fleste af os ikke taler åbent om. Dernæst handler det i høj grad om selvomsorg, selvindsigt, at kunne kommunikere fra et sandt og sårbart sted,  at tage ansvar for at leve et liv, der giver mening for dig og hvor dit barn får rum til at udfolde sig til det unikke og guddommelige væsen det er❤️

Forløbet vil bestå af 2 besøg under barslen, hvor jeg kommer ud til mødregruppen 2- 3 timer med et inspirationsoplæg og plads til individuelle problemstillinger i forhold til det at være kvinde, mor og kæreste

Jeg kan enten komme ud til en etableret mødregruppe, men der er også mulighed for at sammensætte en mødregruppe selv – enten med dine veninder eller nogle der har fælles interesse i emnet.

Har du lyst til at lære, tage ansvar og blive eksperten i DIG, så kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeg vil elske at møde dig og få lov til at støtte dig på DIN rejse.

Kærligst Tanja